Catherine Herssens begeleidt mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ze helpt mensen tot het nodige bewustzijn, tot het ontdekken van hun onbewuste remmen, zodat hun intrinsieke talenten en vaardigheden niet langer onderdrukt blijven en voluit tot ontplooiing kunnen komen.

  Sinds 2003 is ze met passie actief bij Unilever en bekleedt ze actueel de internationale functie van Learning &Development Manager, Supply Chain Worldwide.

  Catherine begeleidt ook mensen buiten Unilever, en dit via haar coachingpraktijk in het kader van herSSenS°.

  Wat wil jij het allerliefst doen gebeuren in jouw leven in de volgende weken, maanden, jaren? Wil je de grote doorbraak in je carrière, je onderneming? Of hechtere relaties en betere connecties met je collega’s, familieleden,  kinderen of partner? Of wil je een shift maken in je gezondheid, je veerkracht, je energie?
  Catherine beoogt steeds  de spontane en geleidelijke transformatie van de coachee door middel van confronterende reflectie. Geen magics, wel het aanwezig potentieel vrijmaken. De focus bij het coachen is heel duidelijk : jouw transformatie. Catherine helpt je los te komen van belemmerende gedachtepatronen, in contact te komen met je authentieke kern, en helderheid te krijgen in de zaken die jou het meest aan het hart liggen.

  Wat kan je verwachten? Vragen en ideeën die je aanzetten tot diepe reflectie, een pak nieuwe inzichten, en mentale ondersteuning bij het omzetten van jouw inzichten in daden.

  Catherine behaalde een Masterdiploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UFSIA (Antwerpen), en een Masterdiploma in General Management aan de Vlerick Management School (Gent), en studeerde deels ook in de US en UK.
  Ze volgde 2 jaren opleiding en is ACTP-geaccrediteerd inzake Coaching bij het belgisch Coachinginstituut 'Training & Coaching Square', erkend door de International Coaching Federation (ICF).

  Kerneigenschappen zijn haar enthousiasme, drive voor relevantie, focus op impact, en respectvol dingen bloot leggen.

  Catherine, gehuwd en moeder van twee meisjes,  spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.