Nos livres sont uniquement disponibles en néerlandais.
Par contre nous vous invitons à lire nos Conseils Pratiques également disponible sur ce site.
 
 • Telefonisch afspraken maken roept bij veel verkopers afkeer en angst op. Toch is het een belangrijk onderdeel van de verkoopactiviteit. Walter Spruyt en Francis Herssens tonen aan hoe je met een duidelijke structuur en methode succesvol afspraken maakt.
   
  Price : € 21,00
 • Deze tweede module in de nieuwe reeks Praktisch accountmanagement behandelt de do’s en dont’s van de offerteopvolging door binnen- en buitendienstmedewerkers.
   
  Price : € 21,00
 • Onderhandelen is geen kennis, maar een vaardigheid. Het is zelfs een attitude. Om de lezer meteen een tastbare werkbare aanpak te garanderen, illustreren de auteurs de onderwerpen met voorbeelden uit de praktijk.
   
  Price : € 21,00
 • In Klantenbehoeften ontdekken gaan de auteurs dieper in op o.a. het belang van goed accountmanagement, de entreefase van het verkoopsgesprek en de valkuilen en succesformule van een goede behoefteanalyse.
   
  Price : € 21,00
 • De themareeks Praktisch accountmanagement behandelt alle sleutelmomenten om commercieel met meer slagkracht uit de hoek te komen. De module Overtuigend overkomen helpt de verkoper zich aan te passen aan het veranderende verkoopklimaat.
   
  Price : € 21,00