Patrick De Rore is voornamelijk een man van het terrein. Zijn technische opleiding en ervaring maakt dat hij zeer goed Industriele Technico Commerciëlen kan aanvoelen en begeleiden in het verkoopvak.

  He is one of them.

  Op 19 jaar is hij hoofdleider van een omvangrijke scouts groep, nog tijdens zijn studies Technisch Ingenieur begint hij op 21 jarige leeftijd in de verkoop als vertegenwoordiger.
  Hij is drietalig Nl – Fr – En met als moedertaal Nederlands en Frans.

  Hij bouwt ervaring op als Sales Coach in de 12 jaar bij TEC Belgium (nu Toshiba-TEC) waar hij oorspronkelijke technici kan transformeren tot effectieve verkopers.

  Internationale ervaring doet hij op als Export Manager in Azië en Midden-Oosten.
  Rond de eeuwwisseling is hij zaakvoerder voor Ecomobil in LPG installaties met 2 filialen en bekomt erkenning van de grootste automobiel invoerders in België.

  Hij wordt dan verder gevraagd als crisis manager in een familiebedrijf (Autobussen Apers). Het bedrijf wordt onder zijn verantwoordelijkheid en aansturing gesaneerd en doorverkocht.

  In de loop der jaren schoolt hij zich permanent bij in talloze cursussen verkoop, coachen, operationeel leiding geven, management.

  Als Project Support Manager bij de Zweedse groep GUNNEBO ontdekt hij hoe een multinational werkt. Daar is hij ook verantwoordelijke voor inkoop en ziet de kwaliteiten maar ervaart hij als aankoper ook de beperkingen van Technisch–Commerciële Vertegenwoordigers. Door 4 jaar aan de inkoopkant te zitten heeft hij een perfect beeld van de druk die de vertegenwoordigers dagelijks moeten overwinnen om afspraken te bekomen, afspraken te houden en offertes op te volgen.

  Het virus van de verkoop kriebelt meer dan ooit in hem en zo is hij vandaag terug bij zijn eerste passie: verkopers met een technische achtergrond helpen om hun verkoopsactiviteit op een hoger peil te brengen. En dit zowel met fieldverkopers als met binnendienst commerciëlen.

  Door deze samenwerking, door ons te richten op eenieders specialiteit, is het mogelijk op alle "sales"-niveaus van uw bedrijf, een primordiale rol te spelen.

  Wij zijn bezeten van verandering, met name, het verhogen van de effectiveit van de geleverde inspanningen van uw verkopend personeel.